Om oss

Haandverkerne er en av Østlandets største totalleverandører av håndverkstjenester. Våre 160 dyktige ansatte dekker fagområdene tømring, maling og belegg, samt mur og puss.
Shutterstock 63799822

Godt etablert selskap

Haandverkerne er en av Østlandets største totalleverandører av håndverkstjenester. Våre 150 dyktige ansatte dekker fagområdene tømring, maling og belegg, samt mur og puss og vi omsatte for rundt 435 MNOK i 2021. Hovedkontoret vårt ligger på Hvalstad i Asker.

Vårt kjerneområde er totalleveranser innen rehabilitering og oppussing av boliger, leiligheter, offentlige bygg og næringsbygg. Vi er i dag godt etablert i Oslo og Viken fylke, hvor vi har spesialisert oss på rammeavtaler og entrepriser med offentlig og privat næring.

Som totalleverandør ønsker vi å ta ansvar for hele jobben, ved å kombinere egne fagarbeidere med innleid kompetanse innen elektro, rør og VVS. Vi utfører små og store oppdrag med stor presisjon, og utvikler samtidig kompetente og kvalitetsbevisste medarbeidere som tar ansvar for jobben.

Haandverkerne er i dag et heleid datterselskap av NCC Building Norge, med konsernspiss NCC AB.

Vi søker tømrere, murere og malere

Haandverkerne har økt arbeidsmengde og har behov for å utvide med flere tømrere, murere og malere.

Tømrere:
Av tømrerarbeider utfører vi utvendig og innvendig rehabilitering, takomlegging, utskifting av kledning og vinduer, innredning av lokaler og oppføring av konstruksjoner.

Murere:
Våre murere sørger for at vi også kan tilby alt av flislegging inne og ute, teglsteinsarbeider, fiberpuss, peismuring, fasadearbeider og legging av skifer.

Malere:
Haandverkerne AS leverer alt av malearbeider både innvendig og utvendig. Vi tilbyr også legging av gulv. Har du erfaring med parkett, fliser, linoleum og vårtromsbelegg er det et pluss, men ikke påkrevet.

Ønskede kvalifikasjoner:

- Svennebrev/fagbrev, erfaring kan kompensere for manglende utdannelse
- Kjennskap til relevante lover og forskrifter (NS og BVN for murere)
- Forstå og snakke norsk, eller et skandinavisk språk er en forutsetning
- Førerkort klasse B/ BE er en fordel

Ønskede personlige egenskaper:

- Evne til å jobbe selvstendig
- Pålitelig
- Løsningsorientert
- Opptatt av HMS, orden og ryddighet

Arbeidssted:

Oslo, Asker & Bærum (malere)
Oslo, Asker & Bærum og Drammensregionen (tømrere og murere)

Haandverkerne AS gir mulighet for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Fysisk sikkerhet er viktig for oss og vi har et stort fokus på HMS.

Vi tilbyr:

- Fast, heltidsstilling med ordnede lønns- og arbeidsvilkår
- Trygge arbeidsforhold og utviklingsmuligheter
- Gode pensjons- og forsikringsordninger
- Telefonordning og støtte til fysisk trening
- Et arbeidsmiljø med høyt faglig nivå og engasjerte kolleger

Dersom du har noen års relevant arbeidserfaring, vil du kunne ha gode muligheter hos oss. Vi ser etter personer med positiv innstilling, som ikke er redd for å ta i et tak og har gode samarbeidsevner. Du må være punktlig og takle høyt tempo.

Vil du jobbe i et godt etablert firma i utvikling og tilfredsstiller våre forventninger, er du velkommen til å sende søknad og CV.

Har du spørsmål til noen av stillingene ta gjerne kontakt med Christin Hellerud, HR-leder i Haandverkerne AS / tlf. +47 402 01 840, eller send en søknad til haandverkerne@ncc.no.


Shutterstock 44193355

Ønsker du hjelp med håndverkertjenester?

Vår brede kompetanse innenfor ulike fagområder gjør at vi kan løse både små og store oppdrag.

Ta kontakt