Om oss

Haandverkerne er en av Østlandets største totalleverandører av håndverkstjenester. Våre 150 dyktige ansatte dekker fagområdene tømring, maling og belegg, samt mur og puss.
Shutterstock 63799822

Godt etablert selskap

Haandverkerne er en av Østlandets største totalleverandører av håndverkstjenester. Våre 150 dyktige ansatte dekker fagområdene tømring, maling og belegg, samt mur og puss og vi omsatte for rundt 450 MNOK i 2019. Hovedkontoret vårt ligger på Hvalstad i Asker.

Vårt kjerneområde er totalleveranser innen rehabilitering og oppussing av boliger, leiligheter, offentlige bygg og næringsbygg. Vi er i dag godt etablert i Oslo og Viken fylke, hvor vi har spesialisert oss på rammeavtaler og entrepriser med offentlig og privat næring.

Som totalleverandør ønsker vi å ta ansvar for hele jobben, ved å kombinere egne fagarbeidere med innleid kompetanse innen elektro, rør og VVS. Vi utfører små og store oppdrag med stor presisjon, og utvikler samtidig kompetente og kvalitetsbevisste medarbeidere som tar ansvar for jobben.

Haandverkerne er i dag et heleid datterselskap av NCC Building Norge, med konsernspiss NCC AB.

Vi søker tømrere

Våre håndverkere får allsidige og varierte oppgaver, avhengig av hvilket oppdrag vi til enhver tid utfører. Alt fra oppføring av eneboliger til oppussing og rehabilitering av gamle hus, bygninger og næringsbygg/-lokaler. Du vil ha kontakt med både kunder, oppdragsgivere, underentreprenører og underleverandører. Dersom du har noen års relevant arbeidserfaring, vil du kunne ha gode muligheter hos oss. Ønsker du enda mer erfaring enn den du har fra før, kan vi hjelpe deg med å nå ditt langsiktige karrieremål.

Vil du å være en del av vårt team? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send inn din søknad og CV i dag til christin.hellerud@ncc.no

Shutterstock 44193355

Ønsker du hjelp med håndverkertjenester?

Vår brede kompetanse innenfor ulike fagområder gjør at vi kan løse både små og store oppdrag.

Ta kontakt